Haberler

Baltacı çiftinden hastaneye 2 bin 500 maske

📢 Malumat24 artık Cebinizde!
Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.
  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

Baltacı çiftinden hastaneye 2 bin 500 maske

Almanya’nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren İnter Sigorta Grubu Acentası General Agentur Emine ve Hanifi Baltacı, maske bağışlarına devam ediyor.

Baltacı çifti bu kez de Witten Protestan Hastanesi’ne 2 bin 500 adet cerrahi maske bağışladı. Bağış sırasında hastanenin Batı Trakyalı Türk doktor Mesut Hüseyin de hazır bulundu.

Bağış töreninde konuşan Emine Baltacı,’’Koronavirüs salgını döneminde elimizden geldiğince faaliyet gösterdiğimiz bölgemizde bağışlara hız verdik. Bu zorlu süreçte toplumsal sorumluluk bilincini öne çıkarmak zorundayız. Hep birlike bu süreçten çıkacağız. Ramazan ayı dolayısıyla da bağışlarımızın ayrı bir anlamı bulunuyor’’diye konuştu.

Baltacı çifti, daha önce de Dortmund Belediyesi’ne 5 bin, Bönen Belediyesi’ne de 2 bin 500 maske bağışlamıştı.

Cengiz Parlayan / Haberci Gazete

ramazanreklam

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu