Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ATAK Electric tüm dünyada gururumuz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “KARSAN ve ADASTEC firmalarımızın ortak üretimi olan ATAK Electric, tüm dünyada temiz enerji tüketiminin öncelikli olduğu böylesine bir dönemde inşallah gururumuz olacak.” ifadesini kullandı.

galeri thumbs b c a99cc0123ee449748ad892b4d69e U35HWc9352

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4’üncü seviye sürücüsüz elektrikli otobüse ilişkin, “KARSAN ve ADASTEC firmalarımızın ortak üretimi olan ATAK Electric, tüm dünyada temiz enerji tüketiminin öncelikli olduğu böylesine bir dönemde inşallah gururumuz olacak.” ifadesini kullandı.

Erdoğan, Telegram hesabından, Türk mühendislerce geliştirilen sürücüsüz elektrikli otobüse ilişkin paylaşımda bulundu.

galeri 2 iR6OiKB5jc

Otobüsün önünde çekilen fotoğrafını da paylaşan Erdoğan, şunları kaydetti:

ramazanreklam

“Sevgili kardeşlerim, dünyanın seri üretilen ilk 4’üncü seviye sürücüsüz ve elektrikli otobüsümüzü, ATAK Electric’i, bugün Külliyede test ettik. KARSAN ve ADASTEC firmalarımızın ortak üretimi olan ATAK Electric, tüm dünyada temiz enerji tüketiminin öncelikli olduğu böylesine bir dönemde inşallah gururumuz olacak. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu