Haberler

Suriyeli mülteci çocuğa ırkçı İngiliz tarafından okulun bahçesinde iskence

📢 Malumat24 artık Cebinizde!
Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.
  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

İngiltere Huddersfield Almondsbury’de ırkçı İngiliz Bailey Mclaren Cemal isimli Suriyeli mülteci çocuğa okulun bahçesinde resmen işkence yaptı.

İngiltere Huddersfield Almondsbury’de ırkçı İngiliz Bailey Mclaren isimli ırkçı şahıs Cemal isimli Suriyeli mülteci çocuğa okulun bahçesinde resmen işkence yaptı. Cemal’e daha öncede sistematik şekilde baskı yapan ve işkence eden İngiliz ırkçı öğrenciler ilk saldırılarında Suriyeli çocuğun kolunu kırmıştı.

Yaptıklarından utanmayan ve Suriyeli Cemal’e psikolojik işkence yapan ırkçılar tekrar saldırdı. Kolu kırık ve savunmasız çocuğu okul bahçesinde sıkıştıran ve yere seren Bailey Mclaren, boğazını sıktığı gencin suratına su döktü. Bu akılalmaz olaya diğer öğrenciler ayırmak yerine seyretmekle yetindi.

Kız kardeşine de sistematik bir şekilde saldıran ırkçıların baskıları sonucu kız kardeşi okulun tuvaletinde bilek damarlarını kesmeye teşebbüs etti.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ

ramazanreklam

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu